Mam krótkie pytanko do Warszawiaków Jutro wybieram się do Wa-wy (z Poznania). Jest to w zasadzie wyjazd na koncert do Torwaru, ale jedziemy trochę wcześniej, żeby połazić nieco po centrum (może Zamek Królewski i okolice, zobaczy się jeszcze - zbyt dużo czasu też w sumie nie będzie).
Mam pytanko, gdzie najlepiej będzie zaparkować w centrum miasta? Czy szukać po prostu miejsca przy ulicach? Chciałbym jak najbliżej Torwaru, żeby w nocy po koncercie zbyt daleko nie łazić, ale jutro jest tam też mecz Legii, więc raczej nie będę zbyt blisko podjeżdżał
Może jest gdzieś w okolicy (max z 3-4 km od Torwaru) jakieś centrum handlowe lub parking, tak żeby furę zostawić i podjechać ewentualnie taksówką? Z góry dzięki za info
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
pewnie i tak ale na Czerniakowskiej będzie młyn (Legia będzie świętować mistrza)
a w stronę CHW tylko taksówki i autobusy, bo ruch zamknięty na moście znowu :wink:
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dzięki serdeczne wszystkim za podpowiedzi, udało się zaparkować w jakiejś bocznej uliczce od Rozbratu (zdaje się, że Jezierskiego) - 10 minut pieszo od Torwaru.
W sumie potem chwilę wątpliwości miałem, czy wrócę do całego auta, ale okazało się, że wszystko OK
Komentarz